Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ξεκινά το Φεστιβάλ Θεάτρου στην Κόρινθο

Ανοίγει η αυλαία το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Κόρινθος 2011» απόψε το βράδυ που θα διαρκέσει έως και τις 10 Αυγούστου.Το φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της Κορίνθου, διοργανώνεται από το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», σε συνεργασία με το δήμο Κορινθίων και φιλοξενείται στο χώρο «Ξενία» της Αρχαίας Κορίνθου.
Οι θίασοι που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο φεστιβάλ, κατά σειρά εμφάνισης, είναι:
Δευτέρα, 1η Αυγούστου, «Μήδεια» του Μποστ από τη Θεατρική Ομάδα δήμου Ίλιου.
Τρίτη, 2 Αυγούστου, «Τα Μάτια Τέσσερα» του Γιάννη Τσίρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια».
Τετάρτη, 3 Αυγούστου, «Εχθροί Εξ Αίματος» του Αρκά από τη Θεατρική Εταιρεία Υπέρβαση Μεγάρων.
Πέμπτη, 4 Αυγούστου, το Θεατρικό Εργαστήρι δήμου Παιονίας Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης παρουσιάζει τον «Κατά Φαντασία Ασθενή» του Μολιέρου.
Παρασκευή, 5 Αυγούστου, το Θεατρικό Εργαστήρι «Εν δράσει» του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου παρουσιάζει τα «Πρόσωπα που καίγονται» του Βασίλη Κατσικονούρη.
Σάββατο, 6 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αδωνης» Ιδαλίου Κύπρου παρουσιάζει τον «Υπηρέτη Δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι.
Κυριακή, 7 Αυγούστου, η Θεατρική Ομάδα Δημοτικής Ενότητας Εύοσμου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει «Τα δένδρα Πεθαίνουν Όρθια» του Αλεσσάντρο Κασσόνα.
Δευτέρα, 8 Αυγούστου, το Θεατρικό Εργαστήρι «Ρένδια Λέξις» δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη παρουσιάζει «Η Παράσταση συνεχίζεται» του Ρικ Άμποτ.
Τρίτη, 9 Αυγούστου, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ιεράπετρας θα παρουσιάσει «Η Δύση της Ανατολής» του Παρασκευά Σιργιάνογλου.
Τετάρτη, 10 Αυγούστου, ολοκληρώνεται το φεστιβάλ θεάτρου, όπου ο θίασος του Κορινθιακού Θεάτρου «Βασίλης Ρώτας» θα παρουσιάσει τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.