Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Οι εργαζόμενοι του Alter, δημιούργησαν blog για να ενημερώνουν και να επικοινωνούν με τον κόσμο!

Το δικό τους blog δημιούργησαν οι εργαζόμενοι του Alter που έχουν εδώ και λίγες ημέρες διακόψει τη ροή του σταθμού, προβάλλοντας κάρτες με τα αιτήματά τους.Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν στο κείμενο με τίτλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! "ο αγώνας των εργαζομένων του ALTER που παραμένουν απλήρωτοι παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης του σταθμού, συνεχίζεται και κλιμακώνεται".
Το blog αυτό είναι μια ακόμη προσπάθειά τους να βγάλουν προς τα έξω ένα πρόβλημα που δεν είναι μόνο δικό τους, "αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας"...
Μέσα από το ergazomenoialter.blogspot.com, θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνεί μαζί τους και να διαβάζει τα νέα τους, "νέα αληθινά και όχι ό,τι κατεβάζει η κούτρα του κάθε ευφάνταστου που δήθεν «γνωρίζει» και δεν διστάζει να παίζει στην πλάτη οικογενειών που δεν έχουν να φάνε", όπως σημειώνουν!
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν αν δεν δικαιωθούν, ενώ δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν τους απλούς ανθρώπους αλλά και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τον αγώνα τους είτε ηθικά "μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου που μας σταματάει στον δρόμο και μας ρωτάει τι θα απογίνει το κανάλι. Μας στηρίζει η συμπαράσταση από ανθρώπους που ως τώρα δεν είχαμε ξανασυναντήσει", λένε, είτε με την αποστολή ακόμη και τροφίμων στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Εκεί όπου βρίσκονται καθημερινά οι εργαζόμενο,ι "στο δεύτερο σπίτι τους" όπως το αποκαλούν, που δυστυχώς για κάποιους έχει γίνει το μόνο σπίτι που μπορούν να κοιμηθούν, αφού οι εξώσεις τους ανάγκασαν να μείνουν άστεγοι!Ευχή και ελπίδα όλων μας, να δούμε ξανά το πρόγραμμα του Alter στον "άερα" και τους ανθρώπους αυτούς να επιστρέφουν εκεί που πραγματικά επιθυμούν : δικαιωμένοι στις εργασίες τους!

Οι εργαζόμενοι του pyles.tv

ΠΗΓΗ:http://www.pyles.tv/Blogs/Supernatural-Team/December_2011/alter_blog.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.