Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ …ΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ…

Ποτέ η ενίσχυση της Αριστεράς δεν ήταν περισσότερο αναγκαία από σήμερα!!!
Ποτέ η ενότητα της Αριστεράς δεν ήταν περισσότερο επιτακτική από σήμερα!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κουράστηκε να καλεί σε ενιαία δράση προοδευτικούς, αριστερούς και «κομμουνιστές» χωρίς «προϋποθέσεις» για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κουράστηκε να καλεί σε συνεργασία γύρω από ένα minimum πρόγραμμα πολιτικές δυνάμεις για να συμβάλλουν στην αναχαίτιση του κύματος εξαθλίωσης των συνανθρώπων μας και ξεπουλήματος της πατρίδας μας και της δημόσιας περιουσίας που χτίστηκε με τη δική μας φορολόγηση!
Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είχαμε 40 χρόνια, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μαζί με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ,μια κοινωνία με ιδεολογία το χρήμα, την κατανάλωση, το ατομικό βόλεμα, τις πελατειακές σχέσεις οριζόντια και κάθετα σε κάθε τομέα της δημόσιας διοίκησης, διάβρωσαν συνειδήσεις! Οι αυτοδυναμίες τους και οι κυβερνήσεις τους κατέστρεψαν τη χώρα μας , μας εξαθλιώνουν και έχουν το θράσος να μας απειλούν με την «επικράτηση του χάους» αν δεν προκύψει κυβέρνηση στις 7 Μαΐου!!!
Έφεραν την ακροδεξιά στο πολιτικό προσκήνιο και τώρα μιλάνε για προστασία της Δημοκρατίας!
Μας φοβερίζουν γιατί μας φοβούνται!
Τρέμουν μήπως ξυπνήσει ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ και τότε πράγματι που θα βρουν τόπο να κρυφτούν;

Δε φοβούνται τον «αριστερό χώρο» όσο είναι πολυδιασπασμένος, τους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση. Φοβούνται τη δυναμική της ενότητάς της αριστεράς γύρω από ένα πρόγραμμα! Αυτή τη δυναμική της ενότητας φαίνεται πως φοβούνται κι άλλα κόμματα εκτός από τα κόμματα του νεοφιλελευθερισμού και τα παραρτήματά τους! Οι πολιτικές τους είναι στην κρίση των μελών τους , των ψηφοφόρων τους και του ιστορικού του μέλλοντος!

Ο νεοφιλευθερισμός φοβάται , γι’ αυτό έφτιαξε κόμματα παραρτήματα-αναχώματα των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων. Για να επανεγκλωβίσει τους ψηφοφόρους που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ σε κόμματα που τα επώνυμα στελέχη τους αναπτύσσουν τώρα επαναστατική αντιμνημονιακή ρητορική ενώ έχουν ψηφίσει όλες τις πολιτικές που οδήγησαν στην κρίση και το μνημόνιο!
Φτάνει ως εδώ!
Ναι ,πρέπει να τους ανατρέψουμε, να τολμήσουμε !
Ναι! Είμαστε οι περισσότεροι, είμαστε ο λαός αυτής της χώρας, είμαστε η πλειοψηφία και υποφέρουμε. Είμαστε η πλειοψηφία και υποφέρουμε από την ανεργία, την εξαθλίωση, την ανασφάλεια. Αγωνιούμε γιατί στήσαμε ένα σπίτι, μια δουλειά και φοβόμαστε πως θα το χάσουμε, γιατί πληρώναμε όσο δουλεύαμε τις εισφορές μας για σύνταξη και σύνταξη δε θα πάρουμε ,γιατί τα παδιά μας θέλουν να φύγουν γι’ αλλού, γιατί τα νέα ζευγάρια δε θέλουν να γεννήσουν παιδιά, γιατί οι γονείς μας ζητάνε τη βοήθειά μας και δεν μπορούμε να τους τη δώσουμε, γιατί φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε , γιατί, γιατί, γιατί…
Θα συνεχίσουμε να τους εκχωρούμε το δικαίωμα να διαφεντεύουν τη ζωή μας; ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καλλιεργεί αυταπάτες στους πολίτες. Ξέρουμε πως ακόμη κι αν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό δε θα αλλάξει η ζωή μας αυτόματα σε ένα χρόνο, σε δύο .Ξέρουμε όμως πως με σκληρή δουλειά θα μπορούμε κάθε μέρα να χτίζουμε ένα μέλλον που θα στηρίζεται στην πλατειά δημοκρατία και συμμετοχή των ανθρώπων ,στη δυνατότητα που έχει ο τόπος μας να αναπτυχθεί και να θρέψει τους ανθρώπους του, να κρατήσει τη νεολαία του, να προστατέψει το περιβάλλον, να προβάλλει τον πολιτισμό του, να αναπτύξει σχέσεις φιλίας, ειρήνης και συνεργασίας με άλλους λαούς, να χτίσουμε ξανά τη ζωή μας με ελπίδα. Δε θα είναι εύκολος αυτός ο δρόμος. Είναι όμως η μόνη λύση σήμερα και εξαρτάται αποκλειστικά από τη δύναμη που θα δώσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ μιας και είναι η μόνη πολιτική δύναμη που προτείνει την κοινή δράση.
Ναι ,να τολμήσουμε! Να εξαφανίσουμε τις πολιτικές τους από τον τόπο μας ,από την ζωή μας , για να ζήσουμε !

Ή αυτοί ή εμείς!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ υψώνει φωνή , καλεί τον καθένα που πιστεύει στη δύναμή του να ενώσει τη φωνή του ! Καλούμε σε συστράτευση για να χτυπήσουμε το θηρίο.
Δε φοβόμαστε την ενότητα στη δράση.

Τολμάμε!

Τζένη Βαλαλάκη
Υποψήφια Β΄Αθήνας
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.