Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar

«Χριστούγεννα στην Πόλη»
με τη συμμετοχή νέων δημιουργών - καλλιτεχνών
8-9 Δεκεμβρίου 2012


Το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Δεκεμβρίου 2012 από 10:00 π.μ. με 20:00 μ.μ στο χώρο του φιλανθρωπικού σωματείου «Δώσε Ελπίδα»,(Βασιλίσσης Σοφίας 66, Μετρό Μέγαρο Μουσικής) νέοι καλλιτέχνες θα εκθέσουν χειροποίητες δημιουργίες, αλλά και σπιτικά γλυκάκια σε ένα bazaar με θέμα «Χριστούγεννα στην Κωνσταντινούπολη». Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο «Δώσε Ελπίδα», ώστε να ενισχυθεί η προσφορά του Σωματείου στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και η έρευνά του κατά του καρκίνου.
Παράλληλα οι εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του bazaar θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ένα κωνσταντινουπολίτικο σπιτικό όπου οι πολιτισμοί και οι παραδόσεις σμίγουν.
*To Σάββατο 8/12, στις 12:00 σε ένα μάθημα μαγειρικής πο συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της πολίτικης κουζίνας φτιάχνοντας μοσχομυρωδάτα γλυκά.
*Την Κυριακή 9/12 στις 18:00 η παιδική χορωδία του Αρμένικου Πολιτιστικού Σωματείου «Χαμασκαΐν» θα κλείσει την εκδήλωση τραγουδώντας τα κάλαντα.
Στους εκθεσιακούς χώρους του «Δώσε Ελπίδα» θα συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Αλέξανδρου Μασσαβέτα με θέμα «Εικόνες της Πόλης», ενώ οι γηραιότεροι Κωνσταντινουπολίτες θα μοιραστούν τις πολύτιμες αναμνήσεις τους μέσω βίντεο από το αρχείο της Ελληνικής Τράπεζας Αναμνήσεων.
Το bazaar πραγματοποιείται με την υποστήριξη των οργανώσεων:
Ελληνική Τράπεζα Αναμνήσεων, «Χαμασκαΐν» Αρμενικό Πολιτιστικό Σωματείο.


ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr/greece/article/xristougeniatiko-filan8ropiko-bazar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.